قدیمی ترین و پایدارترین ارگانیزم زنده و چند سلولی زمین با کمک دانه هایی که در حدود 30 هزار سال پیش توسط سنجابها در سیبری دفن شده بودند، دوباره احیا شد.به گزارش مهر، دانه های گیاه "سیلن استنوفیلا" که به عنوان قدیمی ترین گیاه و ارگانیزمی که بر روی زمین زندگی می کرده، شناخته می شود، به واسطه سرمای سیبری در حالت خواب زمستانی قرار گرفته بود و محققان توانستند از این دانه ها به عنوان مخزنی از ژنهای منجمد برای احیای این گیاه استفاده کنند.

«ریشل ساسمن» عکاسی است که نزدیک به چند دهه از عمر خود را صرف گشت و گذار به نقاط مختلف دنیا، برای عکاسی از پیرترین موجودات زنده روی زمین کرده است. او این عکسها را در کتابی جمعآوری کرده که با نام «پیرترین موجودات زنده جهان» منتشر شده است. این کتاب تاریخچهای مصور و حیرتانگیز از زمین و کهنترین ساکنین آن است. «ساسمن» با زیستشناسان بسیاری همکاری داشته تا بتواند این موجودات را پیدا کند و از قدیمی بودن آنها مطمئن شود. در ادامه مطلب عکسهایی از این کتاب که توسط دانشگاه شیکاگو منتشر شده است به همراه توضیحاتی کوتاه برای هر کدام از انها میبینید.

محققان می گویند این کشف نشان می دهد پوسته زمین نسبتا زود و پس از شکل گیری سیاره زمین شکل گرفته و این جواهر کوچک بقایایی از آن دوره است.
"جان ولی" استاد زمین شناسی دانشگاه ویسکونسین و مجری این تحقیقات می گوید: این کشف حاکی از آن است که زمین اولیه آن قدر که دانشمندان تصور می کردند جای خشنی نبوده است.
دانشمندان برای تعیین سن این تکه "زیرکن" ، نخست از شیوه بسیار مورد تایید که بر اساس تعیین تجزیه رادیو اکتیو اورانیوم به سرب در یک نمونه معدنی است استفاده کردند ...

دانشمندان میگویند قورباغهای که چارلز داروین طبیعیدان بزرگ شناسایی کرد و به نام خود او معروف است از زیستگاهش ناپدید شده است. یک بیماری قارچی پوستی بعلاوه نابودی زیستگاههای طبیعی، عامل انقراض این دوزیست شده که جنس نر آن، نوزادان را در دهانش نگهداری میکند.
چارلز داروین این قورباغه را که بومی جنگلهای شیلی و آرژانتین است در سفر دور دنیایش در دهه ۱۸۳۰ شناسایی کرد.
محققان میگویند نابودی زیستگاه طبیعی این دوزیست در انقراض آن نقش مهمی داشته اما نمیتواند تنها دلیل باشد و قارچ کیترید هم که فقط در آب زندگی میکند در این انقراض نقش داشته است ...


به گزارش خبرگزاری مهر، از دایناسورها تا ویروسها و کشف حیات زیر یخهای باستانی اکتشافهای سراسر دنیای علم در سال 2013 انتخاب یک فهرست 10 موردی را دشوار کرده است. موضوعاتی که در این فهرست ارائه شده مواردی هستند که زمینه ساز اکتشافهای متحول کننده را در سال جدید نیز فراهم می کنند... (ادامه مطلب)

بزرگترین سنگ زمرد دنیا برای اولین بار پس از 12 سال که از کشف آن می گذرد در معرض دید عموم گذاشته شد. به گزارش خبرگزاری مهر، این سنگ زمرد 15 هزار قیراطی که "فورا" نام دارد 12 سال قبل در معادن "موزو" در فاصله 75 کیلومتری بوگوتا در کلمبیا کشف شد.اکنون برای اولین بار، این سنگ قیمتی که 5 پاوند (2.27 کیلوگرم) وزن دارد به معرض دید عموم گذاشته شده است. در این خصوص "جمی رویاس"، رئیس انجمن تولیدکنندگان فیروزه در کلمبیا توضیح داد: "این سنگ یک تکه بی نظیر و بزرگترین زمردی است که تاکنون پیدا شده است. یک قیراط زمرد برپایه کیفیتی که دارد می تواند تا 60 هزار پوند قیمت داشته باشد. بنابراین ارزش زمرد فورا که 15 هزار قیراط است غیرقابل تخمین است." براساس گزارش لارپوبلیکا، کلمبیا، برزیل و زامبیا بزرگترین صادرکنندگان زمرد در دنیا هستند.

صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.